Galen kväll följd av den ack så bekanta huvudvärken.

Vilken kväll det blev!

Middag o öl på en mysig restaurang vid mariatorget, förfest hos en trevlig kille vid Hornstull, följt av en taxiresa till Norrmalmstorg där vi gick in på Village. Det kostade 250 kronor i inträde, men inte för oss som stod på listan, moahaha.. Fick gå före i kön också. "Feett naajs!!" som vissa skulle ha uttryckt det.


(Oh en parentes som förtjänar att nämnas i sammanhanget, jag äcklas verkligen av människor som slickar röv och är överdrivet trevliga mot människor med makt <---läs de "entrevärdar" som bestämmer vilka som får komma in o inte, vilka som är för fulla etc. I would NEVER. Trevlig ska man väl i utgångsläget vara mot de flesta, men det är just den där överdrivna inställsamheten som driver mig till vansinne. Killarna som kommer in och lägger fram kardan och så den obligatoriska klappen på axeln och leendet. "Tjeena mannen.")


Att gå ut med tjejerna o dansa sig svettig till gamla dängor som "Rythm is a dancer" är det inte mycket som slår. Det var otroligt skoj verkligen.


Efter en efterfest på Narvavägen somnade jag - nej slocknade - tryggt hos J vid 5-tiden, snarkade o dreglade till kl 11 då jag vaknade med en sjuhelvetes huvudvärk o torr som fnöske i truten. Huuu...


Idag har jag fikat med K, än en gång på café String på söder. Fjärde gången gillt på en lördag, men med olika människor varje gång! Trevlig tradition! På vägen hem blev jag tvungen att dyka in på närmsta Ica. Mina vanliga bakis-cravings kom nämligen smygande.

  • ostkrokar
  • Billys veggie-pizza
  • cola

Har hunnit med att få i mig alla tre!

Nu ska jag iväg på 30-årsmingel hos J's vän. Det bjuds på plockmat. Inte helt opassande just idag! Åh vad jag ska glufsa.

Ciao!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0