Nu har SL tänkt till!

Idag har jag tränat på Friskis med min söta f.d. arbetskollega S, =en ur järngänget på KKV i somras. (Det var förresten nära att jag skrev "f.d. söta arbetskollega". Stor skillnad.)


Hej bara vad vi skumpade runt på jympan! Det var Jympa med J! Riktigt skoj. Jag vet nu vilka ledare/pass som är roliga och jag säger som så att det lär bli tisdagar och torsdagar direkt efter jobbet även hädanefter. Och så på det möjligen en spontandag i veckan med spinning, styrketräning el. kondition på löpbandet.... meeeen om jag känner mig själv rätt så blir det inget av det :)


Jag har tillräckligt svårt att få tiden att räcka till TVÅ träningsdagar i veckan. *puh*


________________________J bor hos mig några nätter nu eftersom hans mamma är på besök och sover på Karlaplan. Ikväll skulle han dock sova hos sin bästis P....  Menmen, jag ska götta mig med min film "Rumor has it" (kärlekskomedi) som kom hem i brevlådan idag. Jag har på min systers inrådan gått med i en filmklubb som heter www.lovefilm.se, och det är verkligen super! Just det här med att slippa gå och hyra & ha svårt för att välja film..... följt av det där eviga "åh fan, jag måste lämna igen filmen innan kl 18!" - dagen därpå. Istället har man en lista på filmer man kan tänka sig att se, och så skickar de hem dem en efter en. Och man får ha dem hur länge man vill - sedan är det bara att trycka ned dem i brevlådan så skickar de en ny!


Trevlig torsdagsafton alla!

_______________

PS! Jag hatar SL:s nya vagnar med ståplatser.

Inte för att det är ståplatser, vilket man skulle kunna tro, utan för att de helt sonika har tagit gamla skruttvagnar - ni vet de där fula från 1800-talet som gnisslar och hostar sig fram - och byggt om dem till ståvagnar.

??!!

DET GÅR INTE SNABBARE.
NI ÄR INTE PUNKTLIGARE - som väl tanken var? Näe inte med ett gammalt tåg som gasar, gnisslar, bromsar.... gasar, gnisslar, bromsar.....
 
Jag blev åksjuk!!! Och irriterad så in i bängen....

Skärpning!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0