Nyladdad.

Idag har det varit grå, regnfyllda skyar i Stockholm. Vilket blääääder!

Luften kändes tung imorse när jag gick ut genom porten på Karlaplan. Som tur var skulle jag spendera söndagen med att hälsa på vänner! Ty vilka dagar passar bättre för det än just söndagar?

_________________________


Först gick jag förbi I som bor vid Valhallavägen. Jag hade fortfarande inte sett hennes lya trots att hon flyttade in i höstas. (Så går det när man väntar förgäves på en inflyttningsfest! Men den ska tydligen komma snart? ;)) Det var en tuff liten funkislägenhet hon hade fått sig (med världens bytesflax på hyresmarknaden)!

Vi tittade lite löst på reprisen av Let's Dance och snackade ikapp oss, innan det var dags att bege sig till Solna!

V och K har flyttat till en söt liten lägenhet vid Råsunda Stadion. De bjöd på mackor, kanellängd, kaffe och trevligt sällskap. Mumma!

Vi satt och hade det så trevligt när jag fick syn på det gamla spelet "Twister" där bland flyttkartongerna. Vi fick då en  idé om att någon gång ordna en middag för ett gäng vänner och bjussa på ärtsoppa och sedan en rejäl kopp kaffe på det -följt av en omgång av det gamla goa spelet där man ska placera händer och fötter på runda cirklar på golvet...  (För dem som inte spelat det så kan jag meddela att efter ett par omgångar hamnar man i minst sagt udda formationer, med grenen mot någons ansikte etc), Det kan bli intressant hahahaha..... spelet kan då även kallas "Twister with a twist", eller "Guess who farted". Ja jisses vad vi skrattade...

(Varför är äckelhumor så rolig på söndagar? =))Det var riktigt trevligt i Hammarby Sjöstad igår kväll. Tack E och E för en god middag!!

_________________________________

Efter en helg späckad med trevligt umgänge har jag nu laddat batterierna för en ny arbetsvecka!
Men först ska jag titta på Nip/Tuck och Planet Earth till mitt nygräddade bröd och en kopp te!

Trevlig söndagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0