När optimismen tryter trots tappra försök.

Vilken jävla KVÄLL!

Idag efter jobbet gick jag gick på spinning vid Skanstull. Duktigt va?

Men tji fick jag som var så duktig, för när jag väl stod på perrongen vid halv åtta-tiden, hungrig och hemlängtande som aldrig förr, så blev det STOPP på Gröna Linjen.

*rasp rasp*
 "Ja god kväll alla resenärer. Vi har ett stopp på gröna linjen mot Farsta, Skarpnäck och Hagsätra. Det beror på vagnfel men vi hoppas snart kunna åtgärda problemet".

________________________


Tänk att en sådan liten grej kan orsaka sådan försening? Det är kanske som mitt handfat. En massa hår som gör att vattnet inte kan rinna igenom. Stopp i avloppet.

Och så tänkte jag tillbaka på Pite, och hur det var när man tränade fotboll som ung och man kom ut ur Norrmalmia eller vilken hall man än hade tränat i, och nog kunde man räkna med att det stod en varm bil och väntade när man kom ut! Redo att skjutsa hem en... till middagen som låg på en tallrik på mikron! (Tack mammsen o pappsen!)

Ja det var tider det!!

Jag ansträngde mig för att tänka positivt när jag stod där på perrongen och mötte alla sura människors blickar (eller var det min egen blick som speglades i deras ögon?). 

........"Det gööör inget att både sushistället och Ica stänger 20.00 och jag inte har någon mat hemma och inte har ätit sedan lunchen vid 11 och har tränat som en dåre och håller på att döööö av hunger, för jag bor ju mittemellan två linjer och kan ta den andra linjen istället! Jaaa... Och om jag inte missminner mig så ligger det ett Konsum där vid Sockenplan som stänger 22.... Oj vilken tur jag har...."

Nä. Det gick inget vidare.

........"Men det gööööör inget att jag missar det där TV-programmet jag längtat hela dagen efter att få se, det var säkert inget att se ändå. Huvudsaken är att jag hinner hem till 21 för då är den där dokumentären om underbare Winnerbäck på SVT!"                


ARRGGHHHhh!!!
Kom då jävla skittågshelv-e!!!
 *mutter mutter murf*

Det var i allafall väldigt trevligt igår.Världens enklaste efterrätt för den som inte orkar baka äppelpaj:
-stek tjocka äppelskivor i smör 3-4 minuter, strö farinsocker och kanel över och servera med vaniljglass!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0