Dagens i-landsproblem?

Jag slutade köpa mönstrade sockar för något år sedan. Det var kul med kossor på tårna, men ack så frustrerande när någon av sockarna försvann. Och ledsamt. Skulle man slänga den kvarvarande stackars strumpan då, eller lägga den ensam i lådan i hopp om att den försvunna skulle komma tillbaka från tvättmaskinens svarta hål? För att inte tala om när någon av dem gick sönder, då var det ju bara att slänga den andra också.

Så istället började jag köpa svarta, enfärgade sockar. Jag tänkte att oj vad lätt och bekymmerslöst det ska bli nu när alla ser exakt likadana ut, det är ju bara att para ihop vilka som helst efter tvätten!


Eller?

Hur fan gick detta till? Plötsligt är en kort, en lång, en grå, en svart, en tjock, en tunn, en med smal mudd, en med bred. Och det är hopplöst att försöka para ihop dem! Nej tacka vet jag de mönstrade. Då såg jag iallafall vilka av dem som hörde ihop. Synd bara att de begick kollektivt självmord allihop och det är ju så länge till nästa Noliamässa.


Kommentarer
Postat av: Mona

Oj, du skulle sagt något så hade jag varnat dig. Dennis kör med helsvarta, alternativt helvita sockar men grejen är att färg och form ändras i alla fall. Mönstratade is the shit =)

2010-01-14 @ 07:51:16
URL: http://mmonna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0