Massa gojs.

Igår var det fest med juristbrudarna.

Det vankades sjöslag. Redan från första början pratades det om att köra "varannan vatten" och vissa hade varit förutseende nog att köpa Billys pizza och stoppat i frysen för att äta dagen efter.
Folk var taggade till tusen, förväntningarna höga. Ikväll skulle bli en sjuhelvetes kväll!

Själv så var jag nykter.But WHY...? kanske ni undrar då, nyfikna i ert stilla sinne fast ni inte vill erkänna det.

Nej, det är inte så smaskigt som man kan tro. Kalla mig gärna gammal när jag säger detta, men jag har helt enkelt ingen lust att förstöra en hel ledig dag med att vara bakis. Trött kan jag ta att vara dagen efter man varit ute "på lokal", och av den anledningen hade jag inte bråttom hem heller. Men att vakna på söndag morgon och känna sig illamående i kombination med den där huvudvärken som inga ipren rår på, näe det hade jag ingen lust med. Därav den alkoholfria ölen, inköpt på coop och faktiskt helt ok.

Vad hände med att dricka med måtta? undrar ni då. Njae, det är liksom inte det som brukar ske när man går ut med dessa brudar. Bättre att inte chansa genom att vara helt avhållsam :). Och jag hade det så sabla trevligt ändå!

Det var för den delen ingen av tjejerna som märkte något. Den alkoholfria ölen ser ju ut som vilken ölflaska som helst. Det var skönt att slippa frågor och tvingas motivera varför man inte dricker. För det är ju ofta så det blir (vilket för övrigt är helt uppåt väggarna).

- nej, jag är inte gravid.
- nej, jag ska inte köra bil hem och
- nej, jag ska inte upp och jobba imorgon.
Jag har bara ingen lust att dricka...

Varför är det så?Jisses vad trevligt det var att träffa brudarna och få höra hur alla har det. Jag ser dem inte så ofta nuförtiden trots att vi bor i samma stad. Man hinner helt enkelt inte med att umgås kvalitativt med alla. De flesta jobbar arslet av sig på advokatbyråer nuförtiden och har aldrig tid att ses. Då är det roligt när man väl får en uppdatering sisådär en gång i halvåret om vad som hänt i deras liv! För de är trots allt väldigt goda vänner till mig och jag bryr mig massor om dem.


Travelling buddies i några månader 2005-2006. Här var vi i Iguazúfallen mitt mellan Brasilien, Argentina och Paraguay. Jisses så unga vi såg ut på denna bild. Puttinutt!


Anderna.


Buenos Aires.


Havanna, Cuba.


Herregud vad vi har varit med om mycket tillsammans. Relationer har gått upp och ned. Men de kommer alltid vara mina brudar!!

Uppdateringar var det, ja. Jag fick igår veta vem som skaffat pojkvän, vilka som gjort slut, jaså de ska köpa lägenhet? Och hon söker nytt jobb. Och har du hört vad som hände henne???
Mycket smaskigt.


Denna soffa verkade expandera under kvällen. Till en början rymdes där bara fyra?

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Imorse var jag helt klar i huvudet, redo att kliva upp och köra lite yoga i vardagsrummet före frukost!


Jo faktiskt.

Jag vet, det låter präktigt men som i ett led att bli mindre inrutad i min vardag har jag inhandlat yogamatta, klossar och en bok (tack för tipset mamma!) och kan nu arbeta upp min rörlighet när jag vill! Framför tv:n, på morgonen, på kvällen... det är super!


Jag har dock en bra bit kvar innan jag kan göra den där övningen längst ned till höger.
Jeez kvinna.


Vad har jag i övrigt gjort idag?


Jo, jag och J åt en lååång frukost med nybakta scones (hur enkelt som helst ju, ingen jäsning!) färskpressad juice (ojoj det är ingen hejd på präktigheten här), kaffe i mängder och så lusläste vi tidningen. J's mamma har haft vänligheten att ge oss en månads provprenumeration av SVD så nu har vi även den förutom DN. Det blir en del att läsa kan jag säga!


Denna rubrik gjorde att jag drog på smilbanden trots alla hemskheter i Haiti.


Stickade klart den andra raggisen framför reprisen av Robinson!

J är inne i stan och käkar brunch med Uppsalagrabbarna som han var ute med igår. När han kommer hem ska vi laga lasagne, äta godis och kolla på film.

Life is goohohoood!

*ler*

Trevlig kväll allesammans!
Hoppas ni också fått ladda batterierna inför den kommande veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0