Innerstan?

Ikväll har finaste Mia varit här på middag. Och som vi har surrat, stickat/virkat, druckit vin och tittat på Skavlan (och, ska erkännas, kastat en glimt på American pie 2...)
Så himla trevligt
var det!Mia är en riktig mys-potta, precis som jag. Hon hade till och med tagit med sig mjukisbrallor. That's my girl!

Det slog oss båda att vi börjar bli riktiga storstadsbor när en av oss försökte luska ut vem en viss piteperson var genom att fråga: "Men asså... är han från innerstan?".
Hm.

Då var vi ju följdaktligen tvungna att försöka reda ut vad som egentligen utgör innerstan av kära lilla Pite. Nå, kanalen fick sätta den sydöstra gränsen. (Sorry syrran!) Kyrkan och stadshotellet måste ju också vara med så området "innanför" Nygatan fick ingå ända fram till - och här var vi något oense - Max eller fram till Tio till tolv? (finns Tio till Tolv kvar??), det är frågan. Pite Busstation måste ju dock ligga i innerstan så Max it is. Coop och Ica Kvantum fick också vara med.

Någon som inte håller med? Speak now or forever hold your peace.
Kommentarer
Postat av: Lisa (från Lillbrogatan = Innerstan)

Klart Tio till tolv finns kvar! Det är där vi innerstadsbor hämtar ut våra paket. Ang. gränsdragningarna håller jag med er till stor del men tycker nog att Max ligger lite väl långt bort. Busstationen ligger nog i den absoluta utkanten av innertan tycker jag.

2010-01-16 @ 18:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0