Back to work.

Nu har vi kommit tillbaka i vardagslunken efter semestern. Och jag är väl knappast ensam om att tycka att det känns ganska skönt. Man vet vad man har att förhålla sig till. Fasta rutiner och lediga helger. Man behöver inte hetsa upp sig över att "det roliga snart är slut".
Konstigt hur det fungerar, det där med psyket.

Jag kan skryta med att jag hunnit rensa ur garderoberna ("snört" en massa sockar och gamla underkläder och skänkt två kassar med kläder till myrorna), tvättat, dumpat vissna sommarplantor (men Tomas is still going strong därute på balkongen!), packat ned balkongkrukor i källaren m.m.

Efter ett antal månaders "good enough"-städning (dvs. dammsugning med jämna mellanrum och dammtorkning där trasan kommer åt) blir det att höst/storstäda lägenheten i helgen. Storhandla ska vi göra också. Sedan är vi redo för höst"terminen" med allt vad det innebär! Lövsparkarpromenader, tända ljus, varma koftor, långa middagar med vänner.

Mys helt enkelt!


(Ja, jag vet att det inte ens är mitten av augusti, men det sitter så djupt rotat i en att sommaren är slut när lovet är slut.)Ikväll lagade jag en saffransdoftande soppa till mig och J, med bl.a. bönor, linser och chorizo. Hur god som helst! Receptet finns här.

Imorgon ska jag träffa Vida för lite mys.

Vad som händer på fredag är fortfarande lite hemligt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0