Blomkålsmos.

Nu ska ni få receptet på något riktigt smarrigt. Blomkålsmos tillagat på äkta LCHF-vis.



1. Dela ett blomkålshuvud i små buketter.
2. Koka dessa i 2 dl grädde och 50 gr smör i en tjockbottnad kastrull.


(Och våga inte snåla med smöret.)


3. Låt det hela koka ordentligt i några minuter tills blomkålen är mjuk.


4. Sådärja. Så ska det se ut.

5. Åså i med två-tre matskedar philadelphiaost.



6. Mixa slät. Lite salt och peppar. Klart!

Denna gång serverades blomkålsmoset till lax i ugn med chévrecréme (2 dl creme fraiche, 100 gr chévre som blandas med ltie örter) och en grönsallad. Mumselimumma!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0