Heaven or hell.

Man kan säga att hos oss är tisdagar antingen Heaven or Hell. Tisdag innebär nämligen antingen  Måndagmiddag eller tvätt. Denna tisdags sysslor består dessvärre av det senare...

Jag kom hem vid 17-tiden, satte igång tvätten och lagade middag och kände mig som en riktig husmor. Det blev gräddkokt kyckling med soltorkade tomater. Nu är J precis hemkommen från jobbet och middagen står klar på spisen. Vilken fästmö han har, va! Nu blir det till att prata om dagens händelser och sen slappa i soffan. För att med jämna mellanrum masa sig upp och gå ned i tvättstugan.. suck och dubbelsuck.

Nåja, det hade kunnat vara värre. Man slipper i allafall tvätta kläder i en flod.

Surfar runt lite på Pite-Tidningens hemsida och misstänker att det råder nyhetstorka."Stjärnan hamnade på sniskan
ÄLVSBYN Aj, aj, aj, hur ska det gå för Älvsbyns exemplar på torget vid Turklöverns kiosk i PT:s kommande julgranstest? Just när den imponerande jätten kommit på plats vek sig staget med toppstjärnan. Med andra ord lutar det mot lågt betyg.

På torsdag morgon fraktades den stora julgranen fram till torget, som vanligt med hjälp av en lastbil med lyftkran. Personal från Park och fritid fanns på plats och hjälptes i sedvanlig ordning åt med att göra granen redo för uppdraget. Allt såg ut att gå bra, foten jämnades till, onödiga kvistar togs bort, belysningen riggades upp inklusive toppstjärnan. Så var det dags att resa upp giganten.

Då hände det som inte fick hända: I upprätt skick visade det sig att staget med stjärnan lutar betänkligt, alldeles för mycket för att granen ska ha en chans att vara en toppkandidat i PT:s förestående julgranstest i Piteå och Älvsbyns kommun."


Å andra sidan verkar inte Aftonbladet ha så mycket stoff dessa dagar heller.

"Han har Hitler i kylen

Tyske Heinz: Jag odlade fram den själv

Heinz Zieke, 77, har Hitler i kylen.

Hans körsbärstomat mognade i fönsterblecket och antog nazistledarens karakteristiska utseende.

Formen och några svarta fläckar utgör Hitlers ökända look – den pedantiska sidbenan och snorbromsen.

– När jag flyttade tomaterna till kylen såg jag att den här såg ut att ha två ögon och en mustasch. Folk har sedan dess sagt att den ser ut som Hitler, men jag är inte så säker, säger han till Daily Mail."

 

______________________________________________

 

Jag undrar, kan man ha någon självaktning kvar som journalist om man tvingas skriva sådana här notiser?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0