Söndag.

Vi har varit så duktiga idag! Handlat för hela veckan, gått med vår gamla gran till grankyrkogården (den har stått och sett ledsen ut på balkongen sedan början av januari), städat hela lägenheten, Jo har strukit lite skjortor och lagat middag med matlådor och jag har skrivit ett inlägg på resdagboken om vårt besök i en massajby.

Nu är det filmtajm! Tinker, tailor, soldier spy...

Trevlig söndagskväll allesammans!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Hej bruden !!

Man tackar allra ödmjukast! 16 veckor har redan gått, helt sjukt! :) Denna gång mer verkligt, nu när man vet vad som komma skall. Det är som sagt helt underbart!Och ang. din fråga om fliken..Ja vad fan menade jag? Haha! Jag ska försöka förklara utan att verka så ful i munnen; I öppningsskedet så ska du ju öppnas 10 cm och livmodertappen ska utplånas helt. Det gjorde inte min så jag fick lite hjälp på traven, av ca. 4 händer i mitt heligaste mitt under värkarna. AJ!? =)VILKEN RESA!

Jag blir så avundsjuk. Trots att jag har förstått att det var mycket fattigdom så skulle jag behöva se det. Se det för att själv bli tacksam över det man har, skaffa en fadder, skänka pengar..JAg tänker för mycket på mig själv :(Jag skickar lösenordet på FB nu! Självklart ska du få läsa, men det kanske inte är så intressant? =)Kraam!!

2012-02-07 @ 19:45:57
URL: http://jennieohlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0