Vet ni.

Jag har tagit mig en lång funderare på det här med bloggen och kommit fram till att jag ska ta en paus på obestämd tid. Om inte annat så för att se om det engagemang jag kände till en början kan tänkas komma tillbaka. Den senare tiden har inspirationen inte direkt flödat, av någon anledning.

Märker jag att ämnena och uppslagen börjar hagla över mig och måste få en kanal för att ta sig ut så är det ju aldrig försent att ta upp bloggandet igen. Kanske skapar jag då en ny blogg med ett annat uttryck och ny inriktning, vem vet. Eller så känner jag redan efter ett par dagar att det känns tomt utan bloggen, och fortsätter att skriva här som om ingenting hade hänt? Det får framtiden utvisa. :)

Det har varit väldigt skoj att i över fyra år dokumentera livet, reflektera över saker som sker runtomkring en och få utlopp för tankar och känslor. För att allt detta inte ska gå förlorat har jag lagt in en beställning på bloggen i tryckt form. Det kan man göra här, för er andra bloggare med samma digitala ångest som jag. (Det man inte kan ta på finns inte?) Jag tänkte också att det kan vara fint att ha den som ett minne i bokhyllan, och ta fram och bläddra i om tjugo år när jag undrar vad sjutton jag hade för mig den där majdagen 2009...

Jag vill passa på och tacka er, min trogna skara på cirka åttio personer som varit på besök här inne dagligen och läst och kommenterat (om än mestadels läst;). Det har varit enormt kul att få så många positiva kommentarer av kända och okända därute. Det tackar jag verkligen för.

Så tills vi ses eller hörs igen; ha det så gott och kram på er allihopa!Kommentarer
Postat av: Märtha

Men så jättebra beslut! Alltså INTE att du eventuellt slutar att blogga,(det är jättesynd!!), utan att du gör en bok av bloggen. Du skriver så sjukt bra och jag har måånga gånger tänkt att hoppas hon (du) gör någonting av denna blogg. Ja, ville bara säga det! :)

2012-03-31 @ 19:52:33
Postat av: Frida

Man ska alltid lyssna på magkänslan och jag hoppas vi ses framöver också!

Jag blev nyfiken på det där med bloggen i pappersformat. När du fått hem den, kan jag få ett omdöme om vad du tyckte?Sköt om dig!

Kram!

2012-04-01 @ 11:43:47
URL: http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag kommer att sakna din blogg! Du är ju så schluuug :)

2012-04-01 @ 21:06:34
Postat av: Ninni

Har läst din blogg från början och du verkar vara en trygg person med en härlig syn på det mesta i livet. Ha det så bra i framtiden!

2012-04-05 @ 11:28:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0