Back to business.

Jisses, man har verkligen kommit ifrån detta med bloggande. Jag ber om ursäkt för den usla uppdateringen sedan vi kom hem. Det ska bli bättring.

Nu har vi landat i vardagen igen. Vi rivstartade i söndags med att storhandla, tvätta och laga en rejäl laddning matlådor. Klapp på axeln minst sagt! Innan det hann vi även med en brunch på Kungsholmen med Sofia och Erik samt lite eftermiddagshäng hemma hos Vida och Claes. Vi suktade efter socialt umgänge.

Hemma två kvällar på raken nu. Tillbaka i efter-jobbet-vanorna, dvs jag lagar middag eftersom jag kommer hem först, Joakim kommer hem och vi äter tillsammans och pratar lite om dagen som gått. Efter maten sätter Joakim på Franceska. Nej det är inte som ni tror, era snuskhumrar. Det är ju vår espressomaskin minns ni väl? *ler* Han tar disken medan jag slappar i soffan med en kopp te och en tidning. Sedan sätter vi oss och pratar en stund, myser i soffan. Kanske slår vi på en serie eller film som vi kollar på tillsammans eller var för sig, varvar ned innan läggdags. Mys!

Inget annat att tillägga är jag rädd. Jo, för er som inte finns med på resedagbokens mailinglista kan jag meddela att jag har skrivit ett inlägg där och lagt upp lite fler bilder! Hoppas länken fungerar, annars får ni hojta.

Tjing!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0